flag Судова влада України
| Українська | English |

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розгляд зразкової справи про нескладання Ліквідкомісією МВС довідки для перерахунку пенсій продовжать 12 березня 2018 р.

27 лютого 2018, 16:08

Верховний Суд у складі колегії суддів Касаційного адміністративного суду 26 лютого 2018 року розпочав розгляд зразкової адміністративної справи за позовом громадянина F  до Ліквідаційної комісії Управління Міністерства внутрішніх справ України в Вінницькій області, третя особа на стороні відповідача без самостійних вимог на предмет спору – Головне управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області, про визнання бездіяльності неправомірною та зобов'язання вчинити дії.

З’ясувавши обставини справи та перевіривши їх доказами в межах заявлених позовних вимог, суд дійшов висновку про необхідність відкладення розгляду даної справи з метою додаткового вивчення матеріалів.

Продовження розгляду призначене на 12 березня 2018 року.

Нагадаємо, що спір виник через нескладання Ліквідаційною комісією Управління Міністерства внутрішніх справ України в Вінницькій області нової довідки про розмір грошового забезпечення для перерахунку пенсії пенсіонеру МВС та ненаправлення її до Головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області. Позивач просить зобов’язати відповідача виготовити та направити до Пенсійного фонду нову довідку про розмір грошового забезпечення.

Така довідка необхідна для перерахунку пенсіонерам МВС пенсії з урахуванням грошового забезпечення поліцейських.

 

Ухвала ВС від 26.02.2018 №Пз/9901/1/18 про відкладення розгляду зразкової справи - https://supreme.court.gov.ua/supreme/pro_sud/zrazkova-sprava/zrazkova_9901_1_18_vidkladenna.