flag Судова влада України
| Українська | English |

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя КГС ВС Єгор Краснов взяв участь у V Південноукраїнському форумі

10 вересня 2019, 13:52

6 вересня 2019 року в Одесі відбувся V Південноукраїнський форум за участю судді КГС ВС, голови Комітету з питань дотримання етичних норм, запобігання корупції і врегулювання конфлікту інтересів Ради суддів України Єгора Краснова.

Основна мета форуму — об’єднати правників регіону та зосередитися на останніх тенденціях юридичної практики. Зокрема, під час заходу учасники розглянули актуальні питання функціонування інституту адвокатури, альтернативні способи вирішення спорів і питання суддівської етики, а також цікаві практичні аспекти в галузі морського права та міжнародної торгівлі.

Під час виступу суддя ВС здійснив огляд діяльності Ради суддів України у сфері забезпечення дотримання етичних норм і врегулювання конфлікту інтересів. «Маємо пам’ятати, що головне завдання Ради суддів України — здійснювати заходи щодо забезпечення незалежності суддів. Разом з тим вбачаємо нашу місію у питанні оновлення Кодексу суддівської етики».

Крім того, суддя ВС зупинився на основних завданнях, проаналізував результати роботи очолюваного ним Комітету, а також навів статистику звернень, що надійшли на розгляд Комітету.