flag Судова влада України
| Українська | English |

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У КГС ВС відбулися урочисті збори з нагоди 28-ї річниці утворення господарських (арбітражних) судів України

04 червня 2019, 19:18

У вітальному слові заступник Голови ВС, голова КГС ВС Богдан Львов нагадав, що господарські суди є однолітками незалежної України. За його словами, арбітражно-судова система гідно витримала перевірку часом і довела свою спроможність якісно, оперативно і об'єктивно забезпечувати захист прав та інтересів суб'єктів господарювання.

Водночас Богдан Львов подякував державним арбітрам, суддям у відставці та діючим суддям, а також працівникам секретаріату КГС ВС за вагомий внесок у становлення та розбудову господарського (арбітражного) судочинства.

Враховуючи сумлінну і бездоганну працю, досягнення в професійній діяльності, вагомий особистий внесок у забезпечення діяльності КГС ВС,  нагороджено Почесною Грамотою Верховного Суду із врученням пам'ятного знака помічника судді Наталію Резніченко та Грамотою Верховного Суду помічника судді Олену Новохатню. Крім того, оголошено Подяку Верховного Суду провідному спеціалісту Аліні Вавінській, помічнику судді Ганні Заболотній та консультанту суду Юлії Пашко.