flag Судова влада України
| Українська | English |

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя КГС ВС Лілія Катеринчук зустрілася з юридичною банківською спільнотою

26 квітня 2018, 17:58

25 квітня 2018 року у рамках Клубу юристів Незалежної асоціації банків України відбувся круглий стіл «Новий процес у стягненнях та банкрутстві: сьогодення та перспективи», у якому взяли участь представники юридичних фірм та юристи провідних фінансових установ.

У ході заходу, зокрема, обговорювалися питання, що стосуються преюдиції та попереднього судового засідання, відповідальності реальних власників підприємств-банкрутів, доказів та доказування у справах по стягненню проблемних боргів тощо.

Одним із спікерів круглого столу виступила суддя судової палати для розгляду справ про банкрутство КГС ВС Лілія Катеринчук, детально зупинившись на проблемних питаннях, що виникають у практиці застосування норм ГПК України при розгляді справ про банкрутство, та поділилася вже напрацьованими правовими позиціями. Вона також висловила переконання, що змінені правила касаційного провадження мають істотно дисциплінувати юридичну банківську спільноту зокрема.

Суддя КГС ВС Лілія Катеринчук проаналізувала низку прикладів із практики судової палати для розгляду справ про банкрутство КГС ВС та відповіла на численні питання аудиторії.

           

 Відділ взаємодії зі ЗМІ та забезпечення комунікацій