flag Судова влада України
| Українська | English |

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У КГС ВС відбулася зустріч з експертами Проекту Twinning «Посилення інституційної спроможності Верховного Суду у сфері захисту прав людини на національному рівні»

18 квітня 2018, 15:47

17 квітня 2018 року у Касаційному господарському суді у складі Верховного Суду відбулася зустріч з експертами Проекту Twinning «Посилення інституційної спроможності Верховного Суду у сфері захисту прав людини на національному рівні» (далі – Проект). До складу делегації увійшли суддя Верховного Суду Латвійської Республіки, радник Проекту Яутріте Бріеде, суддя, начальник департаменту адміністративних справ Верховного Суду Латвійської Республіки Вероніка Круміня і спеціаліст з розробки програм підготовки суддів Центру підготовки суддів Латвійської Республіки Інесе Авота.

Від Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду у заході взяли участь заступник Голови Верховного Суду, Голова Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду Богдан Львов, суддя-спікер Сергій Жуков, судді Ніна Ткаченко, Інна Берднік та заступник керівника апарату Верховного Суду-керівник секретаріату Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду Наталія Пляс.

Під час зустрічі Богдан Львов детально розповів про роботу, завдання і функції нового Верховного Суду, процедуру та етапи проведення конкурсу до Верховного Суду. Він також проінформував іноземних колег щодо стану розгляду справ та діяльності судових палат Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду.

Крім того, очільник КГС ВС відповів на численні запитання щодо автоматизованої системи документообігу суду, розподілу судових справ між суддями та застосування у роботі сучасних інформаційних технологій.

На завершення зустрічі експерти Проекту висловили сподівання у подальшій плідній співпраці та обміну досвідом з Верховним Судом зокрема, за допомогою проведення тренінгів, семінарів, конференцій, а також навчальних візитів до країн-членів ЄС.

 

 

Відділ взаємодії зі ЗМІ та забезпечення комунікацій