flag Судова влада України
| Українська | English |

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У КГС розпочалася підготовка суддів місцевих господарських судів

05 лютого 2018, 15:11

Протягом 5 – 9 лютого 2018 року у Касаційному господарському суді у складі Верхового Суду за програмою Національної школи суддів України (далі – НШСУ) проходить підготовка для підтримання кваліфікації суддів місцевих господарських судів.

Вітальною промовою захід відкрили заступник Голови Верховного Суду, Голова КГС ВС Богдан Львов, проректор з науково-дослідної роботи НШСУ Наталія Шукліна та начальник відділу підготовки суддів НШСУ Іван Балаклицький.

Зокрема, очільник КГС Богдан Львов нагадав колегам, що поточний рік буде насиченим на події, адже у рамках другого етапу судової реформи створюватимуться окружні суди, очікується оцінювання суддів апеляційної інстанції і водночас формуються Вищий суд з питань інтелектуальної власності та Вищий антикорупційний суд. Голова КГС закликав суддів місцевих судів активніше долучатися до участі в конкурсах на посади суддів у новостворювані суди.

На завершення виступу Богдан Львов побажав присутнім плідної і конструктивної роботи та стійких фундаментальних знань, адже, на його переконання, саме вони надають конкурентних переваг в сучасному світі.

Під час навчальної програми суддівська аудиторія прослухає низку цікавих тематичних лекцій з питань господарської юрисдикції від суддів Верховного Суду, Вищого господарського суду України, провідних юристів та науковців.

У ході підготовки також заплановані тематичні тренінги: "Суддівська етика. Доброчесність» та «Докази і доказування в господарському судочинстві».

Ознайомитися з детальною програмою підготовки суддів місцевих господарських судів можна за посиланням.