flag Судова влада України
| Українська | English |

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбудеться Міжнародний судовий форум «Судовий захист природного довкілля та екологічних прав»

06 листопада 2019, 11:50

7 листопада 2019 року у Касаційному адміністративному суді у складі Верховного Суду відбудеться Міжнародний судовий форум на тему «Судовий захист природного довкілля та екологічних прав». 

Під час заходу планується обговорити ефективність правосуддя в екологічних справах, проаналізувати судову національну практику в екологічних спорах та практику міжнародних юрисдикційних органів, зокрема, зв'язок природного довкілля і прав людини.

Організовує форум Верховний Суд спільно з Проектом ЄС «ПРАВО-Justice», Міжнародною благодійною організацією «Екологія-Право-Людина», Асоціацією розвитку суддівського самоврядування України, за технічної підтримки компанії "Спеціальні Реєструючі Системи" (SRS).

Участь у форму візьмуть судді Верховного Суду, судді з Австрії та Польщі, науковці та правники, які спеціалізуються на захисті довкілля та екологічному праві, а також представники громадських природозахисних організацій.

З програмою форуму можна ознайомитися тут.

Міжнародний судовий форум розпочнеться о 09:30 у конференц-залі (другий поверх) у приміщенні Касаційного адміністративного суду у складі ВС за адресою: вул. Московська, 8, корп. 5, м. Київ.

Пряма трансляція заходу буде доступна на каналі Верховного Суду у YouTube.

Акредитація представників ЗМІ – до 16:00 6 листопада 2019 року

(тел.: 067-246-20-58; електронна адреса: svatko@supreme.court.gov.ua).

Контактна особа – Анна Сватко.