flag Судова влада України
| Українська | English |

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Верховному Суді відбулися урочистості з нагоди Дня юриста

08 жовтня 2019, 18:05

Сьогодні, 8 жовтня, у Кловському палаці Голова Верховного Суду Валентина Данішевська привітала працівників апарату з професійним святом – Днем юриста та вручила їм заохочувальні відзнаки.

Голова ВС подякувала всім за успішну роботу, завдяки якій найвищий суд у системі судоустрою України отримує визнання і повагу суспільства. «Для нас, суддів, результати роботи кожного працівника апарату мають велике значення. Всі досягнення Верховного Суду – наша з вами спільна заслуга. Отримавши диплом юриста, ми стали на шлях боротьби за права людини, за справедливість, за правову державу», − привітала присутніх Валентина Данішевська.

Голова ВС побажала представникам апарату міцного здоров’я, наполегливості, терпіння, натхнення та здійснення мрій як в особистому житті, так і на професійній ниві.

До привітань також приєдналися заступник Голови ВС, голова Касаційного господарського суду ВС Богдан Львов, голова Касаційного адміністративного суду ВС Михайло Смокович, голова Касаційного цивільного суду ВС Борис Гулько, Секретар Великої Палати ВС Всеволод Князєв, керівник апарату ВС Ольга Булка, заступник керівника апарату – керівник секретаріату ККС ВС Юрій Хім’як, заступник керівника апарату – керівник секретаріату КГС ВС Наталія Пляс та начальник управління забезпечення роботи ВП ВС Павло Атаманський.