flag Судова влада України
| Українська | English |

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У КГС ВС обговорили переваги використання вебсервісів для підвищення ефективності роботи суду

27 вересня 2019, 16:04

27 вересня 2019 року у Касаційному господарському суді у складі Верховного Суду правовим управлінням (II) департаменту аналітичної та правової роботи ВС проведено презентацію на тему «База правових позицій КГС ВС на вебсервісі «Evernote».

Основною метою проекту є збір судової аналітичної інформації, систематизація правових позицій та судових рішень КГС ВС за визначеними критеріями, сприяння забезпеченню єдності судової практики господарських судів через своєчасне та оперативне розміщення на ресурсі останніх судових рішень і правових позицій, забезпечення цілодобового безперешкодного доступу суддів та працівників апарату ВС до всього масиву інформації, яка міститься на ресурсі.

Станом на вересень 2019 року зазначена база на вебсервісі «Evernote» наповнюється судовими рішеннями Великої Палати ВС, Касаційного адміністративного суду у складі ВС, Касаційного господарського суду у складі ВС, Касаційного кримінального суду у складі ВС та Касаційного цивільного суду у складі ВС.

Як повідомили у правовому управлінні (II) департаменту аналітичної та правової роботи ВС, на сьогоднішній день загальна кількість судових рішень та правових позицій КГС ВС, внесених до бази, складає 7985 документів.