flag Судова влада України
| Українська | English |

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Верховного Суду взяла участь у заходах, присвячених електронному документообігу в органах юстиції

24 липня 2019, 17:22

23 липня 2019 року суддя Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду Тетяна Малашенкова взяла участь у круглому столі, присвяченому обговоренню питань щодо запровадження електронного документообігу в органах юстиції.

Під час заходу, зокрема, йшлося про необхідність активного залучення всіх зацікавлених сторін, детального нормативного забезпечення та регулювання, а також належного технічного функціонування системи з метою запровадження ефективного електронного документообігу в органах системи юстиції.

24 липня 2019 року суддя ВС Тетяна Малашенкова взяла участь у семінарі, присвяченому системі електронної взаємодії державних електронних інформаційних ресурсів «Трембіта».

Учасники семінару висловилися щодо особливостей державних електронних інформаційних ресурсів, технічних характеристик системи електронної взаємодії «Трембіта» і можливих шляхів удосконалення напрацьованого механізму взаємодії електронних інформаційних ресурсів.

Круглий стіл і семінар були проведені в рамках співпраці з Проектом Європейського Союзу «Право-Justice», який сприяє розвитку верховенства права в Україні відповідно до європейських стандартів та кращого практичного досвіду.