flag Судова влада України
| Українська | English |

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розпочато конкурс на участь у Літній школі з актуальних питань адміністративної юстиції

28 травня 2019, 14:28

Касаційний адміністративний суд у складі Верховного Суду оголошує конкурс на участь у Літній школі з актуальних питань адміністративної юстиції «Захист прав, свобод та інтересів осіб від порушень з боку суб’єктів владних повноважень».

Літня школа проходитиме 8-10 липня 2019 року та охоплюватиме широке коло питань щодо захисту прав, свобод та інтересів фізичних осіб, прав та інтересів юридичних осіб від порушень з боку суб’єктів владних повноважень.  Викладачами школи будуть судді Верховного Суду та провідні науковці і викладачі в галузі адміністративного права та процесу.

До участі запрошуємо осіб, що здобули вищу юридичну освіту у 2018–2019 роках, студентів магістратури та студентів останнього року навчання для здобуття юридичної освіти рівня бакалавра в українських закладах вищої освіти.

Група складатиметься з 20-25 слухачів, які будуть відібрані на основі резюме та мотиваційного листа. Мотиваційний лист не повинен бути більше 1,5 сторінки тексту (Times New Roman, розмір шрифту друкарських 12, береги 2,5 см). Він повинен містити прізвище, ім’я, по батькові заявника, інформацію про здобуття вищої освіти (з копіями дипломів, за наявності) та контактні дані, включаючи номер телефону та адресу електронної пошти. У мотиваційному листі потрібно дати відповідь на запитання: «Яка роль адміністративних судів у захисті прав людини?» 

Документи надсилати до 15 червня 2019 року. Особам, яких буде відібрано для участі, буде про це повідомлено до 20 червня 2019 року.

Участь у Літній школі є безкоштовною. Проїзд, проживання та харчування здійснюються за власний рахунок учасників Літньої школи або організації, що їх відрядила.

Контактна особа від Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду – Клімчук Ірина, тел./факс: (044) 280 95 60, e-mail: Klimchukiv@supreme.court.gov.ua.