flag Судова влада України
| Українська | English |

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді Верховного Суду у Касаційному адміністративному суді навчалися ораторському мистецтву

08 квітня 2019, 15:33

Тренінг «Мистецтво публічних виступів», організований Асоціацією розвитку суддівського самоврядування України за підтримки Ради суддів України, був проведений для суддів з різних регіонів України 5 квітня 2019 року в офісі Асоціації правників України.

У заході також взяли участь судді Верховного Суду у Касаційному адміністративному суді Тетяна Анцупова, Наталія Коваленко, Володимир Кравчук і Тетяна Стрелець.

Відбулися майстер-класи, під час яких учасники пригадали структуру мовлення, отримали інформацію щодо ритмічності та енергетики промови, переконливості та аргументації виступів, відпрацьовували техніки утримання уваги й залучення аудиторії до розумного спору, а також проаналізували типові помилки під час спілкування та виступів.

Отримані під час тренінгу теоретичні знання і практичні навички щодо підготовки до публічних виступів і їх проведення допоможуть суддям комунікувати з різними цільовими аудиторіями, доступно й переконливо доносити інформацію про діяльність судів і судові рішення.