flag Судова влада України
| Українська | English |

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Представники Програми USAID «Нове правосуддя» ознайомилися з роботою КГС ВС

14 березня 2019, 18:03

13 березня 2019 року КГС ВС відвідали експерт Програми USAID «Нове правосуддя», доктор Джузеппе Фазарі (США) та юридичний радник Програми USAID «Нове правосуддя» Анна Сухова, яких супроводжувала начальник відділу міжнародно-правової взаємодії ВС Ліна Губар.
У ході зустрічі суддя, секретар судової палати для розгляду справ щодо земельних відносин та права власності КГС ВС Тетяна Дроботова, начальник управління забезпечення роботи цієї судової палати Леся Зуєвич та заступник керівника апарату ВС – керівник секретаріату КГС ВС Наталія Пляс розповіли гостям про структуру КГС ВС та організацію роботи його секретаріату, спеціалізацію, навантаження і склад судових палат, впровадження сучасних інформаційних технологій, електронного документообігу та судових інформаційних систем у роботі КГС ВС. Крім того, вони ознайомили експертів зі статистичними показниками роботи КГС ВС та відповіли на їх численні запитання.

Гості також відвідали судове засідання, де мали змогу наочно спостерігати за перебігом процесу розгляду касаційної скарги та поспілкуватися з колегією суддів.

Програма USAID «Нове правосуддя» залучила міжнародного експерта, доктора Джузеппе Фазарі для сприяння НШСУ у проведенні засідання робочої групи розробників навчального курсу «Здійснення контролю суддею за рухом справи, що знаходиться у його провадженні» для суддів апеляційних та касаційних судів.

Нагадаємо, що 20 грудня 2018 року Верховний Суд підписав Протокол про співпрацю з Програмою USAID «Нове правосуддя».