flag Судова влада України
| Українська | English |

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Співчуття

12 лютого 2019, 14:59

Колектив Верховного Суду висловлює найщиріші співчуття рідним та близьким  завідувача сектору організаційно-протокольного забезпечення заходів Касаційного кримінального суду Постол Тетяни Миколаївни з приводу її передчасної смерті.

Тетяна Миколаївна народилася у 1975 році в місті Києві. У 1997 році закінчила Український державний педагогічний університет ім. М. П. Драгоманова. У 2009 році закінчила Національний університет державної податкової служби України.

У 1997 році Тетяна Миколаївна розпочала трудову діяльність. З вересня 2004 року працювала в апараті Верховного Суду України, де пройшла трудовий шлях від старшого консультанта управління забезпечення діяльності Військової судової колегії до головного консультанта управління кадрової роботи.

З жовтня 2010 року по грудень 2017 року Тетяна Миколаївна очолювала управління кадрової роботи Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ. З грудня 2017 року по теперішній час працювала в апараті Верховного Суду.

Високопрофесійний фахівець, керівник, порядна, щира, добра, проста у спілкуванні, життєрадісна, – такою Тетяна Миколаївна назавжди залишиться у пам’яті всіх, хто знав і працював із нею. Це тяжка, непоправна втрата для сім'ї, друзів, колективу. Важко віднайти слова, щоб висловити всю тугу та скорботу.

Ми поділяємо горе, сумуємо й підтримуємо родину в цю важку годину скорботи. Світла пам’ять про Тетяну Миколаївну назавжди залишиться у серцях колег і друзів.