flag Судова влада України
| Українська | English |

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Верховного Суду Ганна Вронська виступила на VI International Forum for the Promotion of Legal Services

17 грудня 2018, 10:32

13–14 грудня 2018 року газета «Юридическая практика» провела VI Міжнародний форум просування юридичних послуг (PLS-2018), на якому обговорювалися актуальні питання ринку просування юридичних послуг, основні тенденції та тренди, які намітилися в ньому за останній рік.

Суддя – секретар судової палати КГС ВС Ганна Вронська взяла участь в останній сесії PLS-2018, учасники якої розповідали свої Success Stories, ділилися уроками, які надихають.

Відповідаючи на запитання, чому вона спочатку пішла на державну службу, а потім на суддівську посаду, незважаючи на те, що до цього мала успішний юридичний бізнес, Ганна Вронська зауважила, що дуже багато працювала ще з часів становлення юридичного ринку. «І в якийсь момент прийшло розуміння того, що свій найкращий контракт я вже написала, а просто заробляти гроші стало нецікаво. Тому виникло бажання докорінно змінити вектор, при цьому залишаючись в юриспруденції. Коли після Революції Гідності відбулося перезавантаження влади, то такий шанс і пропозиції з’явилися. Захотілося реалізувати себе в новому статусі, прийняти новий виклик», – пояснила своє рішення суддя КГС ВС.«Зараз на посаді судді ВС навантаження теж велике, але це вища місія, адже прийшов час повернути борг своїй країні, яка дала щасливе дитинство, безкоштовну освіту, в якій ти домігся успіху. Хочеться зробити в державі якісь системні зміни, зокрема, зараз ми, судді ВС, намагаємося їх здійснити, змінюючи судову практику», – підсумувала суддя.