flag Судова влада України
| Українська | English |

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді та працівники апарату ВС взяли участь у відкритті фотовиставки «Пробація. Можливості для змін»

05 грудня 2018, 11:00

Cудді Касаційного кримінального суду у складі Верховного Суду Надія Стефанів та Лев Кишакевич, начальник відділу міжнародно-правової взаємодії ВС Ліна Губар і начальник відділу розгляду звернень та надання публічної інформації секретаріату ККС у складі ВС Тетяна Слуцька взяли участь у церемонії відкриття національної фотовиставки «Пробація. Можливості для змін».

На заході презентували світлини та короткий опис історій людей, які опинилися в конфлікті з законом і отримали другий шанс на пробації, залишившись на волі, або були ізольовані в місця позбавлення волі.

Основна мета виставки − привернути увагу суспільства до переваг служби пробації, сприяти усвідомленню, що відбування покарання в громаді допомагає більш швидкій реабілітації правопорушників та зменшує ризик вчинення нових злочинів.

Фотопроект підготувала команда проектного офісу Міністерства юстиції України за підтримки Міністерства міжнародних справ Канади та компанії «Агрітім Канада Консалтинг» в рамках канадського проекту «Експертна підтримка врядування та економічного розвитку» (EDGE).