flag Судова влада України
| Українська | English |

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У КГС ВС відбулася зустріч із міжнародними експертами проекту ЄС «PRAVO-Justice»

21 вересня 2018, 11:48

20 вересня 2018 року у Касаційному господарському суді у складі Верховного Суду відбувся ознайомчий візит представників проекту ЄС «PRAVO-Justice».

Міжнародні експерти проекту ЄС «PRAVO-Justice» адвокат, колишній суддя Берт Маан і професор права Маастрихтського Університету (Нідерланди) Ремко Ван Рі, а також експерт цього проекту Семен Кравцов ознайомилися з роботою КГС ВС, зокрема спостерігали за перебігом розгляду справ у залах судових засідань.

Крім того, заступник Голови ВС, голова КГС ВС Богдан Львов відповів на запитання іноземних колег щодо проведення судової реформи в Україні, структури і функціонування оновленого Верховного Суду, особливостей судової символіки, процесуального законодавства, забезпечення єдності правозастосовної практики.

Під час екскурсії в Музей історії господарських судів України присутні ознайомилися з документально-речовими матеріалами, які розповідають про створення, становлення і розвиток системи господарських судів України, про роль у їх становленні головних державних арбітрів, а також дізналися про діяльність господарських судів на сучасному етапі.