flag Судова влада України
| Українська | English |

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя ВС Світлана Штелик бере участь у тренінгу для тренерів на тему «Сучасні методики навчання дорослих»

14 вересня 2018, 14:56

13 та 14 вересня 2018 року у рамках співпраці Національної школи суддів України, Верховного Суду та проекту ЄС Twinning «Посилення інституційної спроможності Верховного Суду у сфері захисту прав людини на національному рівні» суддя Верховного Суду Світлана Штелик бере участь у третьому блоці тренінгу для тренерів на тему «Сучасні методики навчання дорослих».

Із суддями-тренерами обмінюються досвідом експерти проекту Twinning Інга Павула та Рейніс Упенієкс. Третій блок присвячений ролі тренерів у процесі навчання дорослих. Передбачено обговорення таких тем, як методи залучення учасників до активної участі, навчальне середовище, взаємодія тренера та учасників тренінгу.

Головний акцент циклу тренінгів зосереджено на поглибленні підходів до викладання та освоєння методик з урахуванням  проведення тренінгів для дорослої аудиторії та специфіки викладання суддям.

Світлана Штелик брала участь і в попередніх заходах. Перший блок тренінгу пройшов у червні 2018 року, він був присвячений загальним підходам у навчанні дорослих з використанням інтерактивних методів. У липні цього року в рамках другого блоку розглядалися питання щодо емоційної складової роботи тренера і виконання практичних вправ. Заключний цикл тренінгу буде проведено у жовтні 2018 року.