flag Судова влада України
| Українська | English |

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Верховного Суду взяла участь у V Міжнародному форумі корпоративних секретарів

19 червня 2018, 12:33

15 червня 2018 року в м. Києві відбувся V Міжнародний форум корпоративних секретарів, у якому взяла участь суддя КГС ВС, секретар судової палати з розгляду корпоративних спорів, корпоративних прав та цінних паперів Ганна Вронська.

Під час виступу Ганна Вронська наголосила на важливості реформування та удосконалення корпоративного законодавства й зауважила, що новий Верховний Суд насамперед намагається забезпечити єдність судової практики.

«Ми дуже хочемо, щоб кожен суддя з першої інстанції розумів філософію законів та нормативно-правових актів, які він застосовує при винесенні рішень. Тому одним із завдань ми ставимо для себе донесення цієї інформації та навчання суддів з першої та апеляційної інстанції робити це правильно. Ми постійно проводимо різні навчання, семінари та запрошуємо на розширені засідання судової палати для розгляду справ щодо корпоративних спорів, корпоративних прав та цінних паперів КГС ВС, суддів місцевих та апеляційних господарських судів, які спеціалізуються на розгляді справ щодо корпоративних спорів», – зазначила суддя ВС.