flag Судова влада України
| Українська | English |

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

За результатами навчання понад 70 працівників апарату КЦС ВС отримали сертифікати від Національної школи суддів України

08 червня 2018, 15:33

1 та 8 червня 2018 року на базі КЦС ВС спільно з Національною школою суддів України було проведено семінари з підвищення кваліфікації для помічників суддів Касаційного цивільного суду у складі Верховного Суду.

Під час навчання помічники суддів здобули необхідні знання з курсів «Українське ділове мовлення. Мистецтво правового письма та процесуального документування» та «Впровадження європейських стандартів із прав людини в українське судочинство. Практика Європейського суду з прав людини. Механізми виконання рішень цього Суду на території України».

Семінари підготували й провели Віктор Заболотний – головний спеціаліст відділу забезпечення діяльності керівника апарату Верховного Суду, начальник відділу редагування і коректури документів Управління організаційного забезпечення та автоматизованого документообігу Верховного Суду України (2007–2017 рр.) та Расім Бабанли – керівник департаменту аналітичної та правової роботи Верховного Суду, кандидат юридичних наук.

Постійне навчання, підвищення кваліфікації та самоосвіта були і є основними складовими якісного виконання трудових обов’язків та досягнення нових професійних вершин.

Ми приєднуємося до привітань колег із успішним проходженням навчання та бажаємо не зупинятися на досягнутих результатах.