flag Судова влада України
| Українська | English |

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВП Верховного Суду визначить порядок застосування норм Закону України «Про судовий збір»

21 травня 2018, 17:28

23 травня 2018 року Велика Палата Верховного Суду розгляне справу № 907/9/17 за позовом  ПАТ «ВіЕс Банк» до ТОВ «Транс Карпати М» про звернення стягнення на майно за касаційною скаргою ПАТ «ВіЕс Банк» на постанову Львівського апеляційного господарського суду від  6 липня 2017 року.

На розгляд Великої Палати Верховного Суду справу передала колегія суддів Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду відповідно до ч. 3 ст. 302 ГПК України,  яка вважає за необхідне відступити від висновку щодо застосування норми права у подібних правовідносинах, а саме визначення ставки судового збору, яка підлягає сплаті при розгляді спорів про звернення стягнення на предмет застави після вирішення спору про виконання основного зобов’язання, викладеного в раніше ухваленому рішенні Касаційного цивільного суду у складі Верховного Суду.

З ухвалою Великої Палати Верховного Суду про прийняття та призначення справи до розгляду можна ознайомитися за посиланням http://reyestr.court.gov.ua/Review/73304919.