flag Судова влада України
| Українська | English |

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Колегія суддів КАС ВС відклала розгляд справ повним складом судової палати через необхідність звернення до науковців

11 травня 2018, 16:48

Колегія суддів у повному складі судової палати для розгляду справ щодо захисту соціальних прав Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду відклала розгляд справ, переданих на розгляд палати у зв’язку з необхідністю відступити від висновку щодо застосування норми права у подібних правовідносинах, до 26 червня 2018 року.

Під час розгляду зазначених справ 8 травня 2018 року у колегії суддів виникли питання щодо застосування норм права, у зв’язку з чим розгляд справ відклали для звернення до фахівців Науково-консультативної ради при Верховному Суді стосовно підготовки наукового висновку.

Нагадаємо, на розгляд палати для розгляду справ щодо захисту соціальних прав Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду на підставі ч. 1 ст.  346 та частин 1, 4 ст. 347 КАС України було передано справу за позовом обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів до ТОВ «Декор-Кераміка» про стягнення адміністративно-господарських санкцій та пені, а також справу за позовом громадянина до ГУ ПФУ, обласного військового комісаріату про зобов’язання вчинити певні дії.