flag Судова влада України
| Українська | English |

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

УВАГА! Запрошуємо до участі в науково-практичній конференції з питань публічної служби

02 травня 2018, 17:26

Касаційний адміністративний суд у складі Верховного Суду спільно з Національною школою суддів України, Київським національним університетом імені Тараса Шевченка і Центром польського права запрошують до участі у І Міжнародній науково-практичній конференції «Публічна служба і адміністративне судочинство: здобутки і виклики».

Захід відбудеться 5–6 липня 2018 року за адресою: вул. Московська, 8, корп. 5, м. Київ.

У конференції можуть взяти участь науковці, юристи-практики, представники органів публічної адміністрації, працівники судових і правоохоронних органів, аспіранти та студенти, а також всі, хто цікавиться питаннями публічної служби в Україні.

Для участі в конференції необхідно до 1 червня 2018 року надіслати на електронну адресу conferencesupreme@gmail.com  такі документи:

  • заявку на участь у конференції за зразком оформлення тез доповіді, що додається;
  • тези доповіді обсягом до 5 сторінок, оформлені відповідно до зазначених вимог;
  • рекомендацію наукового керівника, засвідчену печаткою навчального закладу (для учасників, які не мають наукового ступеня).

Надіслані до 1 червня 2018 року тези доповідей будуть опубліковані у збірнику матеріалів конференції. Обсяг тез доповіді – до 5 сторінок.

 

Координатор – помічник голови Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду Олена Бєлова, тел. (044)280-43-30.

 

Додаткова інформація