flag Судова влада України
| Українська | English |

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВП ВС визначить порядок застосування ст. 36 Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття»

23 квітня 2018, 09:57

25 квітня 2018 року Велика Палата Верховного Суду розгляне справу № 524/10142/16-ц за позовом Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття в особі Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості (далі – Фонд) до Свиридової А. О. про стягнення незаконно отриманої допомоги по безробіттю за заявою Фонду про перегляд ухвали Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ від 20 вересня 2017 року.

На розгляд Великої Палати Верховного Суду справу передала колегія суддів Першої судової палати Касаційного цивільного суду у складі Верховного Суду відповідно до підпункту 2 п. 1 розд. ХІІІ «Перехідні положення» ЦПК України в редакції Закону України від 3 жовтня 2017 року № 2147-VІІІ «Про внесення змін до Господарського процесуального кодексу України, Цивільного процесуального кодексу України, Кодексу адміністративного судочинства України та інших законодавчих актів». Судове рішення оскаржується з підстав неоднакового застосування судами касаційної інстанції різної юрисдикції ст. 36 Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття».

 

З ухвалою Великої Палати Верховного Суду про прийняття та призначення справи до розгляду можна ознайомитися за посиланням http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/73157474.