flag Судова влада України
| Українська | English |

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулася конференція державних службовців апарату Верховного Суду

06 квітня 2018, 16:56

5 квітня 2018 року делегати конференції державних службовців обрали представників до складу дисциплінарної комісії та затвердили Правила внутрішнього службового розпорядку Верховного Суду.

У конференції взяли участь 36 делегатів, обраних на зборах секретаріатів касаційних судів та Великої Палати Верховного Суду.

Засідання конференції державних службовців апарату Верховного Суду відкрила керівник апарату ВС Ольга Булка. Учасники обрали головуючого конференції – Сергія Заревнюка та секретаря – Інну Криштак.

У ході проведення конференції були розглянуті такі питання порядку денного: про обрання представників до складу дисциплінарної комісії та про затвердження Правил внутрішнього службового розпорядку Верховного Суду.

Шляхом таємного голосування конференцією було обрано 5 членів дисциплінарної комісії: Ольгу Чайку, Дмитра Умрихіна, Мирославу Олешко, Віталія Остапенка та Валентина Любарського.

Відповідно до Закону України «Про державну службу» учасники конференції також затвердили Правила внутрішнього службового розпорядку Верховного Суду.