flag Судова влада України
| Українська | English |

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Верховному Суді відбулася зустріч із міжнародним експертом проекту Європейського Союзу

26 березня 2018, 14:19

Керівник апарату Верховного Суду Ольга Булка зустрілася з головним міжнародним експертом проекту ЄС «Підтримка реформ з розвитку верховенства права в Україні (ПРАВО)» (далі – Проект) Редою Молєне для обговорення напрямів майбутньої співпраці.

Ольга Булка окреслила питання, що стосуються підвищення ефективності діяльності органів судової влади та, зокрема, Верховного Суду. Керівник апарату ВС повідомила про актуальні завдання, які необхідно реалізувати, враховуючи структурні особливості, – це забезпечення комунікації між судами у складі Верховного Суду, вдосконалення системи діловодства, автоматизації робочих місць та вирішення інших питань, що виникають у процесі діяльності найвищого суду України.

Міжнародний експерт Реда Молєне озвучила позицію Проекту щодо готовності надавати підтримку для налагодження робочих процесів. З цією метою можуть бути організовані тренінги та здійснені інші заходи для інформаційної і технічної підтримки діяльності Суду.

У контексті масштабних змін, які відбуваються в судовій системі, зауважила Ольга Булка, Верховний Суд зацікавлений у співпраці з Проектом для отримання нового досвіду в сфері управління судом, менеджменту людськими ресурсами, мотивації персоналу, контролю роботи і стандартизації внутрішньої політики відповідно до міжнародних практик та норм.

У зустрічі також взяли участь національний експерт Проекту Оксана Матіяш і начальник відділу міжнародно-правової взаємодії Верховного Суду Ліна Губар.