flag Судова влада України
| Українська | English |

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВС проведе Міжнародну науково-практичну конференцію «Україна на шляху до євроінтеграції: ефективне управління державною власністю як інструмент відновлення економіки України. Місія та візія господарської юрисдикції»

24 травня 2024, 12:46

З нагоди 33-ї річниці утворення господарських (арбітражних) судів 31 травня 2024 року Касаційний господарський суд у складі Верховного Суду спільно з проєктом Європейського Союзу «Право-Justice», проєктом Ради Європи «Підтримка судової влади України в умовах війни та післявоєнного періоду», проєктом Спеціального представника Головування ОБСЄ – Координатора проєктів в Україні «Підтримка Верховного Суду та вищих судів у реалізації судової реформи та забезпеченні доступу до правосуддя в умовах війни», Німецьким фондом міжнародного правового співробітництва проводитиме Міжнародну науково-практичну конференцію «Україна на шляху до євроінтеграції: ефективне управління державною власністю як інструмент відновлення економіки України. Місія та візія господарської юрисдикції».

Мета заходу – обговорення актуальних питань щодо:

  • реформування корпоративного управління державним сектором економіки;
  • корпоратизації державного майна;
  • процедури банкрутства державних підприємств в Україні в контексті виконання рішень ЄСПЛ;
  • забезпечення конкурентних засад економіки;
  • стану правового регулювання публічних і оборонних закупівель;
  • захисту прав іноземних інвесторів тощо.

За результатами роботи конференції буде видано збірник тез доповідей та матеріалів учасників заходу. Запрошуємо всіх, хто цікавиться заявленою тематикою, долучитися до змістового наповнення збірника. Для забезпечення його своєчасного формування тези доповідей потрібно подати до 7 червня 2024 року на електронну адресу ros@supreme.court.gov.ua. Вимоги до оформлення тез – за посиланням: https://supreme.court.gov.ua/userfiles/media/new_folder_for_uploads/supreme/rizne/Zrazok_oformlennia_tez.pdf.

Програма міжнародної науково-практичної конференції «Україна на шляху до євроінтеграції: ефективне управління державною власністю як інструмент відновлення економіки України. Місія та візія господарської юрисдикції»

AGENDA International Scientific and Practical Conference "Ukraine on the Way to European Integration: Effective Management of State Property as a Tool for Economic Recovery of Ukraine. Mission and Vision of the Commercial Jurisdiction"

Відеотрансляція конференції: https://www.youtube.com/live/WlRJUMc5PF8

Реєстрація для участі у Zoom-форматі за посиланням https://bit.ly/4bXHpNC