flag Судова влада України
| Українська | English |

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Верховному Суді відбудеться закриття практичного курсу «Стандарти міжнародного оподаткування: імплементація та застосування в Україні»

01 березня 2024, 19:28

8 березня 2024 року о 10:00 в онлайн-форматі відбудеться закриття практичного курсу «Стандарти міжнародного оподаткування: імплементація та застосування в Україні», призначеного для суддів адміністративних судів України.

Річна освітня програма дала суддям можливість поглибити розуміння принципів міжнародного оподаткування та їх застосування під час розгляду відповідних спорів. Програма курсу містить низку модулів: особливості імплементації в податковому праві України ініціатив ОЕСР у сфері міжнародного оподаткування; міжнародні податкові договори та їхнє значення для оподаткування в Україні; трансфертне ціноутворення;  обмін податковою та фінансовою інформацією;  запобігання і вирішення спорів.

Зазначений курс був розроблений спільно міжнародними експертами OECР, експертами Міністерства фінансів України та Офісу підтримки реформ при Міністерстві фінансів України за безпосередньої підтримки заступника Міністра фінансів України Світлани Воробей, секретаря судової палати з розгляду справ щодо податків, зборів та інших обов’язкових платежів, судді Верховного Суду в Касаційному адміністративному суді Раїси Ханової та судді Верховного Суду в Касаційному адміністративному суді Наталії Блажівської.

У заході візьмуть участь судді Верховного Суду, міжнародні експерти OECР, представники Міністерства фінансів України, Всеукраїнської асоціації адміністративних суддів та Офісу підтримки реформ при Міністерстві фінансів України.

Організатори заходу: Верховний Суд, міжнародні експерти OECР, Міністерство фінансів України, Офіс підтримки реформ при Міністерстві фінансів України та Всеукраїнська асоціація адміністративних суддів.