flag Судова влада України
| Українська | English |

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Презентовано портал сучасного права Supreme Observer

18 грудня 2023, 16:48

Верховний Суд спільно з проєктом ЄС «Право-Justice» презентував ІТ-продукт, який має на меті покращити процес комунікації Суду з юридичною спільнотою та громадськістю. Експертну підтримку в процесі реалізації цього проєкту надавав ще один багаторічний партнер Верховного Суду – ОБСЄ.

Йдеться про новий онлайн-ресурс Supreme Observer, що акумулює контент на юридичну тематику. Це, зокрема, актуальні новини щодо роботи судової системи, дайджести й огляди практики ВС та ЄСПЛ, презентації суддів і відеоархів заходів за їхньої участі, ексклюзивні інтерв’ю представників судової влади тощо.

Крім того, в рубриці «Авторські колонки» публікуються наукові-практичні й аналітичні статті, авторами яких є судді та співробітники Верховного Суду. Тож цей вебресурс стане у пригоді не лише юристам-практикам, що цікавляться актуальними правовими позиціями, а й науковцям, котрі стежать за розвитком правової думки.

Також було презентовано оновлення Бази правових позицій Верховного Суду, що полягає у вдосконаленні інструментів пошуку релевантної практики ВС та ЄСПЛ.

Запрошуємо ознайомитися з порталом сучасного права Supreme Observer – https://so.supreme.court.gov.ua/, а також із оновленим функціоналом Бази правових позицій ВС – https://lpd.court.gov.ua/.

Запис презентації розміщено на ютуб-каналі Верховного Суду – https://www.youtube.com/watch?v=fGUKXMevq9I&t=11s.