flag Судова влада України
| Українська | English |

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ККС ВС делегував ще одного суддю до Великої Палати ВС

11 грудня 2023, 15:37

З 11 грудня 2023 року суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді Микола Мазур приступає до виконання повноважень у Великій Палаті ВС. Відповідне рішення сьогодні ухвалили збори суддів ККС ВС, обравши Миколу Мазура до складу ВП ВС строком на три роки (за його кандидатуру віддали голоси 15 суддів ККС ВС).

Раніше, 4 грудня 2023 року, збори суддів ККС ВС обрали до ВП ВС Ольгу Булейко та Володимира Короля, які почали виконувати свої повноваження 9 грудня 2023 року.

Нагадаємо, 8 грудня 2023 року закінчився трирічний термін здійснення повноважень суддів Великої Палати ВС Леоніда Лобойка, Ірини Григор’євої та Галини Крет, обраних до ВП ВС від Касаційного кримінального суду. Рішенням зборів суддів ККС ВС цих суддів включили до складу Першої, Другої та Третьої судових палат ККС ВС відповідно.

Крім того, замість Володимира Короля, який входив до складу об’єднаної палати ККС ВС, збори суддів обрали до ОП ККС ВС Аркадія Бущенка. Також був затверджений персональний склад судових палат ККС ВС.