flag Судова влада України
| Українська | English |

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Верховного Суду Світлана Штелик звільнена у відставку

09 травня 2023, 11:35

9 травня 2023 року Вища рада правосуддя ухвалила рішення про звільнення у відставку судді Верховного Суду Світлани Штелик у зв’язку з поданням заяви про відставку.

Професійну кар’єру Світлана Павлівна розпочала в 1982 році з посади старшого інспектора, пізніше була інспектором І категорії, в. о. заступника начальника відділу Центру по нарахуванню та виплаті пенсій і допомоги м. Києва та Київської області.

У 1992 році Світлана Штелик працювала юрисконсультом Київського геріатричного пансіонату управління соціального забезпечення, того ж року стала заступником начальника центру, а згодом – начальником центру по виплаті пенсій і допомоги Об’єднаного центру по нарахуванню та виплаті пенсій і допомоги м. Києва.

У 2002 році Світлану Павлівну призначили суддею Дніпровського районного суду м. Києва, у 2008-му вона обійняла посаду судді Апеляційного суду м. Києва, а впродовж 2010–2017 років – працювала суддею Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ.

Указом Президента України від 10 листопада 2017 року Світлану Штелик призначено на посаду судді Верховного Суду у Касаційному цивільному суді. У грудні 2020 року її було обрано до складу Великої Палати ВС.

Колектив Верховного Суду щиро дякує Світлані Павлівні за плідну працю, бажає невичерпної енергії і нових досягнень.