flag Судова влада України
| Українська | English |

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У ВС відбудеться міжнародна конференція «Адміністративна юстиція в Україні: проблеми теорії та практики. Соціальні права. Виклики воєнного часу»

04 липня 2023, 08:00

Касаційний адміністративний суд у складі Верховного Суду 6 липня 2023 року проводитиме Шосту міжнародну науково-практичну конференцію «Адміністративна юстиція в Україні: проблеми теорії та практики. Соціальні права. Виклики воєнного часу» в онлайн-режимі.

Проведення конференції ініційовано з метою обговорення питань ефективності судового захисту соціальних прав у мирний і воєнний час, особливостей здійснення адміністративного судочинства в умовах війни, вивчення зарубіжного досвіду судового захисту соціальних прав під час війни.

Захід організовується у співпраці з Національною академією правових наук України та Інститутом держави і права ім. В. М. Корецького Національної академії наук України, а також міжнародними партнерами: проєктом Ради Європи «Посилення судових та позасудових засобів захисту прав осіб, постраждалих від війни в Україні», проєктом ЄС «Право-Justice», Німецьким фондом міжнародного правового співробітництва (IRZ).

До участі в конференції запрошуються судді, науковці, юристи-практики, представники суб’єктів владних повноважень і громадянського суспільства, міжнародні експерти.

Робочі мови конференції – українська й англійська.

Програма конференції: https://rb.gy/jwzt5 (українською), https://rb.gy/i5fvg (англійською).

Контактний номер телефону: +38 044 280 95 60.