flag Судова влада України
| Українська | English |

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про відновлення відправлення поштової кореспонденції

20 жовтня 2022, 12:24

Верховний Суд повідомляє про відновлення з 20 жовтня 2022 року відправлення поштовим зв’язком кореспонденції, зокрема судових повісток, повідомлень та інших документів у справах.

Звертаємо увагу, що під час звернення до суду потрібно повідомляти всі можливі засоби зв’язку, у тому числі з учасниками справ: офіційні адреси, адреси електронної пошти, номери телефонів.

Прохання використовувати альтернативні способи отримання документів (судових повісток, повідомлень, рішень тощо). Отримувати копії процесуальних документів, клопотання, повідомлення, листи й інші документи можливо електронною поштою або особисто безпосередньо в приміщеннях Касаційного адміністративного суду, Касаційного господарського суду, Касаційного кримінального суду, Касаційного цивільного суду, а також із використанням підсистеми «Електронний суд».

Актуальну інформацію щодо призначених до розгляду судових справ розміщено на офіційному вебсайті Верховного Суду (http://supreme.court.gov.ua). Також можна звертатися до довідково-інформаційного центру Верховного Суду за тел. (044) 207 35 46.

Перепрошуємо за тимчасові незручності та дякуємо, що з розумінням поставилися до ситуації.