flag Судова влада України
| Українська | English |

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Мусимо кожен тримати свій стрій! – провідний спеціаліст секретаріату КЦС ВС Юрій Борілло

27 травня 2022, 09:46

Провідний спеціаліст управління забезпечення автоматизованого документообігу секретаріату Касаційного цивільного суду у складі Верховного Суду Юрій Борілло боронить нашу Батьківщину на півдні Україні.

Юрій тримає свій стрій в одній із найпекельніших точок оборони країни – на Миколаївщині, де сьогодні спекотно, на жаль, не від українського південного сонця, а від підступної зброї російських окупантів.

З початком війни позицію, на якій захищати Україну, обрав одразу. Це мав бути виключно фронт, адже іншого обов’язку для себе, як для чоловіка, в темні для Батьківщини часи не бачив. Тим більше, що вся родина Юрія – військовослужбовці.

Маючи миролюбний характер, Юрій не планував пов’язувати своєї долі з військовою справою, свідомо вирішив, що захищатиме права і свободи людини на юридичному полі й обрав професію правника. Проте доля підготувала йому серйозний виклик, який він прийняв без вагань. 

Юрія часто запитують, чи не страшно. Він не приховує, що страшно. Інколи – дуже. Але наша армія сильна, український народ незламний. Адже ми не завойовники, а захисники. Ми – з України.

За нами Правда, а отже й Перемога!

Донедавна скромності Юрія можна було дивуватись, а сьогодні ми захоплюємося його сталевим духом, мужністю, завзятістю та рішучістю.

Колектив Верховного Суду пишається Юрієм, а також суддями та працівниками апарату Суду, які відважно стали у військовий стрій, тимчасово замінивши цивільний одяг на військову форму, а судові справи і провадження – на зброю. Чекаємо якнайскорішого повернення наших Героїв, щоб висловити їм свою вдячність і разом святкувати Перемогу.