flag Судова влада України
| Українська | English |

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про податкову політику, оскарження актів і рішень податкового органу та оподаткування в умовах воєнного стану говоритимуть на міжнародній конференції

29 квітня 2022, 18:00

4–5 липня 2022 року в онлайн-режимі відбудеться V Міжнародна науково-практична конференція «Адміністративна юстиція в Україні: проблеми теорії та практики. Податкові спори в адміністративному судочинстві», ініційована Касаційним адміністративним судом у складі Верховного Суду.

Метою заходу є обговорення змін у податковій політиці та ефективних механізмів розв’язання податкових спорів, аналіз судової практики та міжнародного досвіду розгляду окремих категорій податкових спорів, а також оподаткування в умовах воєнного стану.

У роботі міжнародної конференції візьмуть участь судді Верховного Суду, судді адміністративних судів, науковці, юристи-практики, представники державних органів України та іноземних держав.

Захід організовується у співпраці з Національною академією правових наук України, Національним юридичним університетом імені Ярослава Мудрого, Державним податковим університетом.

Робочі мови конференції – українська й англійська.

Запрошуємо правників узяти участь науково-практичній конференції. Для цього потрібно до 31 травня 2022 року  заповнити заявку за формою, яка міститься за посиланням: https://goo.su/9iog, а також надати тези доповіді, що будуть опубліковані на онлайн-ресурсах Верховного Суду за результатами проведення заходу. Звертаємо увагу, що тези доповідей учасників конференції мають відповідати основним тематичним напрямам і бути оформлені згідно з технічними вимогами (додатки 1 та 2).   

Додаток 1. Основні тематичні напрями Конференції.

Додаток 2 . Вимоги до оформлення тез доповідей Конференції.

ВАЖЛИВО! Оргкомітет залишає за собою право відбирати матеріали тез залежно від актуальності та наукового рівня тексту доповіді.

Контактні телефони: +38 (044) 280 95 60, + 38 (097) 190 11 08.