flag Судова влада України
| Українська | English |

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

КАС ВС продовжив розгляд справи щодо застосування санкцій до ТОВ «ПАРТНЕР ТВ»

15 липня 2021, 17:22

15 липня 2021 року Касаційний адміністративний суд у складі Верховного Суду продовжив розгляд справи № 9901/51/21 за позовом ТОВ «ПАРТНЕР ТВ» щодо оскарження Указу Президента України від 2 лютого 2021 року № 43/2021 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 2 лютого 2021 року "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)"», відповідно до якого застосовано санкції до позивача.

Під час судового засідання колегія суддів розглянула лист Служби безпеки України про відмову в наданні представникам позивача дозволу на ознайомлення з документами справи, що містять гриф «Для службового користування».

З огляду на те, що для повного з’ясування обставин справи суд має дослідити всі докази, у тому числі й докази, які стали підставою для прийняття оскаржуваного рішення, Верховний Суд вирішив повторно звернутися до СБУ щодо надання представникам позивача дозволу для ознайомлення з документами справи, що містять гриф «Для службового користування».

Суд відклав розгляд справи. Наступне судове засідання призначено на 14:00 6 жовтня 2021 року.

Детальніше із судовими рішеннями Верховного Суду в цій справі можна ознайомитися в Єдиному державному реєстрі судових рішень –https://reyestr.court.gov.ua/.

За станом розгляду справи можна стежити в розділі «Стан розгляду справ» на офіційному вебсайті Верховного Суду –  https://court.gov.ua/fair/sud9921/.