flag Судова влада України
| Українська | English |

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Представники Верховного Суду долучилися до обговорення проєкту Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему

05 лютого 2021, 14:48

3 лютого 2021 року у ВРП відбулося засідання Постійної комісії з питань Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи щодо обговорення проєкту Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему, запропонованого Державною судовою адміністрацією України.

У заході взяли участь судді Верховного Суду Андрій Жук та Олена Кібенко, керівники секретаріатів касаційних судів Наталія Пляс, Віктор Капустинський, Юрій Хім’як, начальник управління забезпечення автоматизованого документообігу суду КЦС ВС Олена Грицик, члени та представники секретаріату ВРП, адвокати, представники ДСА України, Міністерства юстиції України, ГПУ та НШСУ.

Верховний Суд надав свої зауваження та пропозиції до проєкту останньої редакції Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему та надалі долучатиметься до його розробки.

Згідно із законодавством Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему затверджується Вищою радою правосуддя за поданням Державної судової адміністрації України та після консультацій із Радою суддів України.