flag Судова влада України
| Українська | English |

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У касаційних судах обрали представників до Великої Палати Верховного Суду

30 листопада 2020, 16:43

26 листопада 2020 року у Касаційному адміністративному суді у складі Верховного Суду відбулися збори суддів щодо обрання представників до Великої Палати Верховного Суду. У результаті таємного голосування до Великої Палати ВС обрані строком на три роки судді КАС Олександр Золотніков, Всеволод Князєв та Олександр Прокопенко.

30 листопада збори суддів Касаційного господарського суду у складі ВС обрали до Великої Палати ВС Лілію Катеринчук, Ларису Рогач, Ігоря Ткача та Костянтина Пількова.

Цього ж дня відбулися збори суддів Касаційного кримінального суду у складі ВС, на яких обрали до ВП ВС чотирьох суддів: Володимира Британчука, Ірину Григорʼєву, Галину Крет та Леоніда Лобойка.

Нагадаємо, що в суддів касаційних судів у складі ВС, обраних до Великої Палати ВС у грудні 2017 року, закінчується трирічний строк повноважень, передбачений Законом України «Про судоустрій і статус суддів».

Касаційний цивільний суд у складі ВС делегує своїх представників до Великої Палати ВС під час зборів суддів, які відбудуться 3 грудня 2020 року.