flag Судова влада України
| Українська | English |

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Заява організації «Небесна культура, мир у світі, відновлення світла» (HWPL) стосовно ситуації між Росією та Україною (Південна Корея)

04 березня 2022, 13:28

Нинішній напад Росії на Україну викликає занепокоєння та напругу в усьому світі і загрожує мирному майбутньому, яке все людство має будувати для майбутніх поколінь.

Військова агресія проти суверенної держави не може бути вирішенням жодної проблеми, а небезпечні наслідки такої війни та насильницького конфлікту найбільше вражають невинних громадян, зокрема жінок, молодь та дітей. Ніщо не може відшкодувати втрачені життя, а сам жах того, що за одну ніч звичайні люди стають біженцями, не можна втішити нічим, окрім припинення військових дій і встановлення миру.

Як міжнародна неурядова організація, яка займається питаннями підтримання миру і є членом Економічної і соціальної ради ООН та Департаменту глобальних комунікацій ООН, HWPL приєднується до позиції ООН та міжнародної спільноти і висловлює засудження дій, які спричиняють глобальну кризу та порушують права людини через акт агресії.

Росія має відвести свої сили назад у свою країну та забезпечити безпеку народу України. Росія повинна чітко висловити бажання приєднатися до переговорів і зусиль заради мирного врегулювання нинішньої кризи. У той же час вона повинна поважати принципи міжнародного права і способи, якими можна виправити поточну ситуацію для досягнення миру. Таке рішення отримає підтримку всієї світової спілбноти і стане віхою на шляху побудови міцного миру.

HWPL закликає молодь у всьому світі приєднатися до закликів до миру та припинення війни. Дані заклики стосуються молодих громадян, які живуть з нами в цю епоху і стали жертвами насильства і війни, так само як і майбутнього світової спільноти.

Крім того, для мирного вирішення нинішньої кризи між Росією та Україною ми підтримуємо та закликаємо до швидких дій ООН і просимо всі країни продемонструвати свою любов до людства та пропонувати допомогу біженцям.

 

28 лютого 2022 року

 

Посланець миру HWPL, Maн Хі Лі

Глобальна сім’я миру HWPL