flag Судова влада України
| Українська | English |

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Лист від членів Асоціації адміністративних суддів Болгарії

04 березня 2022, 13:25

 МИХАЙЛУ СМОКОВИЧУ

Голові Касаційного

адміністративного суду

 

Шановний пане Смоковичу,

Члени Асоціації адміністративних суддів Болгарії висловлюють глибоке співчуття та підтримку українському народу проти несправедливої ​​військової агресії Російської Федерації.

Висловлюючи щиру солідарність, ми заявляємо про готовність нашої асоціації надати гуманітарну та матеріально-технічну підтримку адміністративним суддям та членам їхніх родин на території нашої країни. Ми готові розмістити за наші кошти тих, хто потребує притулку, на місяць.

 Ми віримо, що прагнення миру, солідарність і підтримка, яку український народ отримує з усієї Європи, сильніша за танки, і незабаром незаслужена і жорстока агресія закінчиться.

Ми готові вам допомогти та чекатимемо вашого повідомлення про свої потреби у цій надзвичайно складній ситуації.

 

З повагою,

 

Володимир Парванов

Голова правління

Асоціації адміністративних суддів Болгарії

 

Любомир Гайдов

Голова Контрольної ради

Асоціації адміністративних суддів Болгарії,

Заступник Голови

Верховного адміністративного суду

 

Про ААСБ

Асоціація адміністративних суддів Болгарії була створена у 2007 році та є найбільшою неурядовою організацією суддів у Болгарії. Сьогодні її членами є 204 судді з усіх адміністративних судів Болгарії, Верховного касаційного суду, Верховної суддівської ради та Інспекції Верховної суддівської ради.

Основною метою ААСБ є підвищення рівня обізнаності щодо роботи адміністративних суддів у країні, еволюція демократичного середовища, підтримка розвитку громадянського суспільства та демократичних інститутів у Республіці Болгарія.